دربــاره منتـوریکس

بنیان‌گذاران

ساسان سلوتی
ایدئولوژی اصلی ساسان اینه تا اونجایی که می‌تونه به کنجکاوی‌هاش پاسخ مثبت بده. برای همین، کارها و علایق جورواجوری رو دنبال می‌کنه؛ مثلاً: غواصی، دوچرخه‌سواری، یوگا، گیاه‌شناسی، عکاسی ماکرو و... تو کار هم همین طور بوده: از مدیر فروش بازاریابی تا منابع انسانی (خودش اصرار داره این مورد کم بود)، دیجیتال مارکتینگ و تدریس. پرداختن به مشاوره رو به همین سبب جدی‌تر از همه کارها دنبال کرده. چون معتقده تو هر سازمان جدید یه چیزی تازه برای یاد گرفتن هست. بزرگترین دستاورد زندگی‌اش رو همین انباشت تجارب و همینطور کتاب بیابانگردی در ایران می‌دونه که به اتفاق همسرش نوشته.
ساسان می‎گه: «هیچی انرژی‌بخش‌تر از این نیست که کسب و کارها و تیم‌های کاری پا بگیرند و یا سر کلاس بتونم اونچه بلدم رو خوب منتقل کنم.»
ساسان از خوندن کتاب‌های جورواجور هم لذت می‌بره و بالعکس از درس خوندن خوشش نمیاد و به یه DBA (که نیازی نبوده براش درس بخونه) بسنده کرده.
بهنام اسلمی
بهنام مهندسی کامپیوتر و همینطور ارشدش رو بازاریابی خونده. مدیرعامل شرکت همورا و یه مدیر همه فن حریفه که تسلط و توجه‌اش به جزئیات خیره‌کننده (بعضی وقت‌ها هم کلافه‌کننده) است. یعنی همزمان کامل‌ترین اطلاعات درباره ارزیابی 360 درجه، مالیات ارزش افزوده، تکنیک‌های دیجیتال مارکتینگ و VOIP، بهترین مارک چای‌ساز و... را با کوچک‌ترین جزئیات می‌تونی ازش بپرسی. عاشق طبقه‌بندی و بهینه‌سازی هم هست. از اون آدم‌ها که تو رستوران و شهربازی هم به فکر بهینه کردن فرایند‌هاست. از این کار لذت می‌بره. همینطور از مشورت دادن و کمک کردن به دیگران تو کار. به خاطر همین ده‌ها جا مشاور و عضو هئیت مدیره بوده.
گاهی هم دلش برای برنامه‌نویسی تنگ می‌شه و دلش می‌خواد برنامه‌نویسی‌های چالشی رو خودش انجام بده. وقتی که این کار رو می‌کنه خودش می‌گه احساس می‌کنم بین خطوط کدها دارم راه می‌رم.
یکی از مهمترین سرگرمی‌های بهنام کافه بوده و برای همین یک کافه خیلی خاص به اسم کافه سفال آنسو راه انداخته. شب‌ها تو حیاط کافه لته می‌خوره و از کار و معاشرت تو کافه‌اش لذت می‌بره.

تیـم منتـوریکس

روی عکس‌‌ها کلیک کنید تا ببینید کیستند و چه علایقی دارند.
بهناز اسلمی
حسین مسافر
نیما حسینی
سمیرا روحانی
اپول
شیما
نهال ظاهری
سینا یوسفی
محمد نکل
فاطمه بهروزفخر
سحر محمدی
صدف صبوری
سینا مسافر
محمد بابایی
الیکا گلریز
بهناز اسلمی
بهناز اسلمی
مدرس و مدیر فنی
رویای کودکی بهناز این بوده که هنر بخونه اما مهندسی کامپیوتر خونده و الان اون یه full stack developerشده. این آرزوی کودکی‌اش باعث شده که هر وقت کار به UI می‌رسه، می‌بینی که با چه عشقی تو این کار غرق شده. اون یه جور دایره المعارف سگ و گربه هم هست و اگر ازش بخواهید (و روش هم بشه) به شما می‌گه که شبیه کدوم اونا هستید.
بهناز نقش بازیکنانِ بدونِ توپ رو تو تیم عالی بازی می‌کنه. یعنی با حضورش و با کارهایی که می‌کنه و نمی‌کنه، این هنر رو داره که نقطه ثقل آرامش و شادی جمع رو برقرار کنه. به همین خاطر هم هست که یه مدیر موفق در عین حال محبوبه. ضمنا اون یه اراده آهنی برای انجام دادن ایده‌هاش داره: چه مربی‌گری شنا باشه و چه برنامه‌های ورزشی سنگین با رژیم‌های غذایی ترسناک.
حسین مسافر
حسین مسافر
منتور رشد
حسین، هری‌پاتر منتوریکسه؛ به غیر از شباهت ظاهری، کارهایش هم شبیه شعبده‌بازیه؛ اون می‌تونه در دریای داده‌های مغشوش شیرجه بزنه و در آخر با یه گوگل شیت جادویی از شاخص‌ها و تحلیل‌هایی مثل LTVو Financial Projection و... بیرون بیاد. حسین چند تا استارتاپ داشته و به جز مارکتینگ کوله‌باری از تجربه تو مدیریت محصول و تحلیل فرآیند داره.
هیچ چیز به اندازه کنجکاوی‌های لایتناهی و اهدافِ چالشی، حسین رو سرحال نمیاره. می‌تونه یه بازی ساده رو به یه رقابت تمام‌عیار تبدیل کنه و عاشق اول شدنه و به طرز خیره‌کننده‌‌ای هم در این کار موفقه: از رتبه 1 کنکور ارشد مدیریت بگیر تا دکترای سیستم‌های اطلاعاتی از دانشگاه تهران و استارتاپ برگزیده ایران تو مسابقات جهانی Seedstars.
حسین صبح‌ها در کار رشد و استارت‌آپه و تا پاسی از شب مقاله‌های علمی می‌نویسه و تو کنفرانس‌های مهم بین‌المللی ارائه می‌ده و داوری می‌کنه؛ چیزای جدید یاد می‌گیره؛ شیفته خوش‌نویسیه و شیوه امیرخانی رو عاشقانه دوست داره.
نیما حسینی
نیما حسینی
برنامه نویس
نیما یه برنامه‌نویسه که کلی توانایی‌های جالب دیگه هم داره. احتمالا رشک برانگیزترین توانمندی‌اش اینه که می‌تونه با چند تا تخته چوب و چند تا ابزار بره تو کارگاه‌اش و با یه کار چوبیِ دلبر بیاید بیرون. یه کار دیگر هم خیلی خوب انجام می‌ده: این که در عین این که خودش رو خیلی جدی نشون می‌ده، سربه‌سر دیگران بذاره. به نظر که از این توانایی‌اش هم خیلی لذت می‌بره.
سمیرا روحانی
سمیرا روحانی
برنامه نویس
سمیرا فوق لیسانس فیزیکش رو از دانشگاه بهشتی گرفته و همه چیز در دنیای اون آروم می‌گذره: آروم حرف می‌زنه، مشورت می‌کنه و غذا می‌خوره. (برای خوردن یه نعلبکی ماکارونی 45 دقیقه وقت لازم داره.) سرعتی‌ترین کار زندگی‌اش، ازدواج بوده که در نوع خودش رکوردهای جهانی رو جابه‌جا کرده: از لحظه‌ آشنایی تا سفره عقد 3 ماه. از اوناییه که یه لحظه هم ذهنش از تحلیل باز نمی‌ایسته. یعنی وقتی باهاش صحبت می‌کنی احساس می‌کنی داره طول موج صدات رو هم تو هوا حساب می‌کنه. استراتژی سمیرا برای مواقعی که اشتباه می‌کنه اینه که بلند بلند بخنده.
اپول
اپول اسدی
مدرس
اپول از اون مَلغمه‌های عجیب و غریبه. خودش این عجیب بودن رو دوست داره. اسمِ عجیب و علایق عجیبی که به راحتی رویش نمی‌شه به دیگران بگه. ضمنا اپول مبتلا به سندروم "دل بی‌قرار داریم ما" هم هست. یعنی چند زبان بلده، چند تا ساز می‌زنه و چند تا رشته هم خونده. با این حال وقتی درباره معماری و رقصِ معاصر حرف می‌زنه، مثل طرفداران دو آتیشه ملوان انزلی رگ غیرتش به جوش می‌آد.
با این که تنبلی عمیقی در خونش وجود داره، صبح زود به باشگاه می‌ره و حرکات محیرالعقول ورزشی انجام می‌ده و بلافاصله اونا رو استوری می‌کنه. اون یکی از بهترین مدیران محتوا و دیجیتال مارکتینگه و تخصصش اینه که تیم‌های درجه 1 بسازه.
شیما
شیما تیموری
مدرس
شیما یه عالمه باستانشناسی خونده. منتها بیشترین حفاری که کرده درون خودش بوده. یعنی مرتب تلاش می‌کنه همه زوایای پنهان و جالب وجودش رو کشف و دنبال کنه. به طور کلی اون عشق وافری به دنبال کردن و پیدا کردن داره. یعنی به ندرت می‌شه از شبکه‌های اجتماعی چیزی بهش نشون بدی که ندیده باشه یا تو دیجیتال مارکتینگ سرنخی پیدا کنه و دنبالش نکنه.
شیما تو ادوردز - به قول گزارشگرهای کشتی- برای خودش صاحب سبکه و ضمناً دست به قلم خوبی هم داره و همین طور که تو صندلی‌اش تا انتها فرو رفته (در حقیقت یه جورایی غرق شده) می‌تونه ساعت‌ها بنویسه.
نهال ظاهری
نهال ظاهری
کارشناس سئو
جذاب‌ترین خصیصه‌‌ی نهال، تسلی‌بخش بودنش است. با او که صحبت می‌کنی، به همان آرامشی می‌رسی که یک نفر به روی کاناپه روانکاوی به کاتارسیس رسیده، و این برای اطرافیانش یک جور موهبت بزرگ است. البته در کنار این آرامش، یک نوع شیطنت پنهانی و خیال‌پردازی رویایی در وجودش تنوره می‌کشد؛ چیزی شبیه آن‌شرلی.
نهال عاشق سفر، یادگیری و پوشیدن لباس‌های رنگارنگ است. او ارشد روانشناسی خوانده و در کار شبکه‌های اجتماعی، مدیریت محتوا و سئو چیره دست است و در کنار این کارها، نقش هماهنگ‌کننده را به صورت حرفه‌ای و مسئولانه اجرا می‌کند.
سینا یوسفی
سینا یوسفی
کارشناس تولید محتوا
سینا یک فیلم‌بین و کتاب‌خوان حرفه‌ای‌ست. دوست دارد خودش را جای شخصیت‌های فیلم و کتاب بگذارد و زندگی آن‌ها را هم تجربه کند. هدف اصلی سینا کمک به همه‌ست. در هر کاری که بتواند کمکی کند، سریعاً حاضر می‌شود. عاشق دسته‌بندی کردن است و می‌تواند اتاقی که شتر با بارش توی آن گم می‌شود را، در عرض چند ساعت مرتب کند. نوشتن را خیلی دوست دارد و از وقتی که یادش می‌آید دست به قلم است. آشپزی‌اش به گفته خودش خوب است اما هنوز کسی از غذاهایش امتحان نکرده.
محمد نکل
محمد نکل
تدوینگر
محمد تدوین‌گر و فیلمبردار تیم است و برای خودش فیلمی در ژانر درام-کمدی محسوب می‌شود. هیچ کس در نگاه اول درنخواهد یافت که پشت آن چهره با آن سیبیل‌های از بناگوش دررفته‌اش چه طنز نهفته است. نَکَل قهرمان قصه‌پردازی خلاقانه است. او می‌تواند افسردگی تیم را با روایت‌هایی از سربازی و خاطرات شخصی به صورت تضمینی درمان کند.
فاطمه بهروزفخر
فاطمه بهروزفخر
ویراستار
به گفته خودش دلبسته کلمه‌ها و کوه‌هاست. در طول هفته سرش با کلمه‌ها و لذت‌بردن از آن‌ها گرم است، آخر هفته را هم به معاشرت با کوه‌ها و طبیعت می‌گذراند. البته جز کلمه‌ها و کوه‌ها علاقه‌مندی‌های زیاد دیگری هم دارد که یک فهرست بلندبالا می‌شود. مثلا عاشق فوتبال است، بوکس کار می‌کند، به مطالعه در حوزه ادیان علاقه‌مند است و برای دوستانش یادگاری‌های چوبی درست می‌کند. دوست داشت فضانورد باشد یا صاحب یک نمایشگاه ماشین، اما کاروبارش با کلمه‌هاست. می‌نویسد، ویرایش می‌کند، می‌خواند و از این‌که کاروبارش با کلمه‌هاست، روزی هزاربار احساس خوشبختی می‌کند. مشکل هکسره در نوشتار فارسی هم او را به‌شدت عصبانی می‌کند.
سحر محمدی
سحر محمدی
کارشناس محتوا و سئو
سحر معتقده جهان پر از شگفتیه و می‌شه هر لحظه با نگاه کردن به خودمون و اطراف‌مون متحیر بشیم. ما هم معتقدیم سحر پر از شگفتیه و هرجا تونسته یه سرکی کشیده، از روانشناسی گرفته تا تئاتر، تکنولوژی و حتی آسمون. پررنگ‌ترین خصیصه‌ی سحر نظم، پشتکار و متعهد بودنش به کاره؛ تا حدی که گاهی اوقات باید مانیتورش رو خاموش کنیم تا کمی استراحت کنه! سحر یه عالمه کتاب خونده، تئاتر روی صحنه برده، قلم جذابی داره و در قسمت محتوا و سئو به ما کمک می‌کنه.
صدف صبوری
صدف صبوری
کارشناس محتوا و شبکه‌های اجتماعی
صدف ارتباطات اجتماعی خونده و به علوم اجتماعی و انسان‌شناسی علاقه‌منده. عاشق نقاشی کشیدنه و دوست داره راجع‌به هنر هرچی که هست رو بدونه. صدای بدی نداره و دوست داره در آینده آواز کلاسیک رو هم در کنار بقیه علایقش دنبال کنه. کلا نمی‌تونه تک‌بعدی باشه و همیشه مشتاق یاد گرفتن چیزای جدیده. ذهنش چهارچوب نداره و می‌تونه بدون فیلتر فکر کنه و این توی تولیدمحتوا هم خیلی بهش کمک می‌کنه. خودش معتقده ذهنش بیشتر تصویرسازه و همه‌چی رو اول به شکل تصویر می‌بینه تا کلمات.
سینا مسافر
سینا مسافر
کارشناس سئو
سینا زبان خونده، یه سرکی هم توی مدیریت IT کشیده! سال‌های زیادی هم به صورت فریلنسر به ترجمه متون و دوره‌های مختلف پرداخته. سینا عاشق بازی‌های کامپیوتریه، خوره فیلم و سریاله و آهنگای پاپ خارجی رو دوست داره. بدش نمیاد هر از چند گاهی یه کتابی هم بخونه، اونم ترجیحاً از نوع رمان و ژانر علمی تخیلی. غذا خوردن هم براش یه تفریح به حساب میاد و عاشق ساندویچ خوردنه. سینا در بخش سئو و محتوا به ما کمک می‌کنه.
محمد بابایی
محمد بابایی
کارشناس سئو
محمد قبل از دنیای سئو و رقابت بر سر رتبه 1 کلمات، سخت عاشق کد زدن تو دنیای ربات‌ها بوده و تجربه زیادی در دنیای دیجیتال داره. از دید خودش آدم چند بعدیه، یه ذهن شلوغ و پر ایده و یه دنیا کار نکرده داره. از طرفی انقدر خونسرد به نظر می‌رسه که اصلا بهش نمیخوره بتونه عاشق طبیعت و سفر کوله‌گردی باشه اما سرش درد می‌کنه برای ماجراجویی در هر جا و مکانی.
الیکا گلریز
الیکا گلریز
کارشناس تولید محتوا
الیکا شخصیت مستقل و کنجکاوی داره که مصممه مسیر زندگی‌اش رو - فارغ از همه جریان‌های عمومی - انتخاب کنه. این شده که ترجیح داده از 18 سالگی بیاد و در دیجیتال مارکتینگ ماهر بشه. الیکا چند تا ساز رو مثل تنبک، گیتار و درامز رو دنبال کرده و شیفته دنیای مجازیه و یکی از رویاهاش اینه تو اینستاگرام یا تیک‌تاک یه کار اساسی بکنه.

قصـه منتـوریکس

قصه‌ی پشت منتوریکس، شبیه این آلبوم‌هایی قدیمی است که (احتمالا در حین اثاث کشی و یا اتاق تکونی) پیدا شده. پر از عکس‌هایی است از سال 90 تا کنون که هر کدام قصه‌ای برای خودش دارند. پر از خاطرات کاری و دوستانه. قصه‌ی یه دوجین کسب و کارهایی که خیلی‌شان الان برای خودشان بزرگ شده‌اند و برخی از آن‌ها ناکام ماندند. وقتی چنین آلبوم‌هایی را ورق می‌زنید چه احساسی دارید؟ ما هم همین احساس را داریم: احساس رضایت نوستالژیک. و اکنون مشتاقیم که چند تصویر جدید ماندگار برای این آلبوم رقم بزنیم.

ارزش‌های منتـوریکس

ما در منتوریکس ارزش‌ها را قید و بندها تلقی نمی‌کنیم. این ارزش‌ها حقیقتاً حال ما را بهتر می‌کنند؛ بنابراین خودمان را برای برقراری‌شان به سختی نمی‌اندازیم و مشتاقانه آن‌ها را انجام می‌دهیم.

1. اعتماد

ما منتوریکسی‌ها به هم اعتماد داریم و مطمئنیم که کارمان را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهیم. این اعتماد فقط مختص افراد درون سازمان نیست، بلکه در فضای کاری با مشتریانمان هم صادق است.

2. کار گروهی

ما منتوریکسی‌ها معتقدیم کاری را درست انجام دادن بهتر از کاری را تنها انجام دادن است؛ بنابراین از کمک کردن و کمک گرفتن از یکدیگر دریغ نمی‌کنیم و نتیجه‌ی نهایی را محصول تلاش تیمی می‌دانیم.

3. احترام

ما منتوریکسی‌ها به همه‌ی افراد احترام می‌گذاریم، فارغ از عقیده و منصبشان.

4. رفاقت (صمیمت)

ایده ما این است که هم کاری که می‌کنیم را دوست داشته باشیم و هم با کسانی که کار می‌کنیم دوستانه باشیم. گاهی موفق می‌شویم که از دوستانه هم جلوتر برویم و دوستی‌های عمیق و طولانی بسازیم؛ این بهترین اتفاق است.

5. گفت‌وگو

ما معتقدیم با گفت‌وگو می‌شود گره‌ها و بن‌بست‌ها را باز کرد، از گره‌های کاری گرفته تا احساسی؛ بنابراین در منتوریکس برای همه‌ی موضوعات با هم گفت‌وگو و مشورت می‌کنیم.

6. اشتیاق به یادگیری

ما به جادوی یادگیریِ همیشگی اعتقاد داریم و دوست داریم آنچه یادگرفته‌ایم را مشتاقانه با دیگران به اشتراک بگذاریم و فروتنانه بیاموزیم.

7. سرعت

موتوی ما در منتوریکس “Run & Fix” است. ما چابکیم و چابک‌ها را دوست داریم؛ بنابراین سعی می‌کنیم تا جای ممکن فرایندی را مشمول گذر زمان یا صحبت‌های طولانی بی‌نتیجه نکنیم.

8. نظم

تمیزی و نظم در منتوریکس به فضای محیط خلاصه نمی‌شود. ما دوست داریم کارهایی که انجام می‌دهیم هم منظم و تمیز باشد. این‌که کار و محیط‌مان برق بزند حالمان را خوب می‌کند.

9. شادابی و نشاط

شادابی و نشاط (شوخی و خنده) برای ما خیلی جدی است، تا حدی که زمان‌های استراحت مشخص در طول روز داریم و سعی می‌کنیم در هر تایم یک بازی جذاب داشته باشیم.
منتوریکسی‌ها چه کارهای دیگری می‌کنند؟