دوره آنلاین GA4 (گوگل آنالیتیکس 4)
برای یاد گرفتن گوگل آنالیتیکس 4 آمادهاید؟ در10 تیر 1402، گوگل آنالیتیکس 4 جای گوگل آنالیتیکس یونیورسال را میگیرد. بهترین زمان برای یادگیری Google Analytics 4 یا GA4 همین الان است. در دوره آنلاین GA4 با منتوریکس یاد میگیریم که چطور از GA4 برای تحلیل دادههای سایت استفاده کنیم و ایونت بسازیم.
اگر دنبال یادگیری دوره ga4 در سال 1402 هستید یا اینکه کمی با آن آشنا هستید ولی میخواهید با زیر و بم آن آشنا شوید، دوره آنلاین گوگل آنالیتیکس 4 را بگذرانید؛ این دوره کاملا مخصوص شماست.
برای تصمیمگیری و ثبتنام دوره آنلاین GA4 نیاز به اطلاعات بیشتر دارید؟ در ادامه، تمامی اطلاعاتی را که نیاز دارید، برایتان آوردهایم.
دوره آنلاین گوگل آنالیتیکس 4 در یک نگاه
- 25 ویدئوی آموزشی (شامل نکتهها و ترفندهای آزموده شده در اکوسیستم کسب و کار ایران)
- دسترسی دائم به ویدئوهای آموزشی
- پشتیبانی دائمی و کامل (گروه تلگرامی)
- ارائه تمرین عملی متناسب با درسها
- آموزش بهینهسازی پلتفرم تبلیغات کلیکی ایرانی ماننده ترب و یکتانت
- آموزش گوگل تگ منیجر برای استفاده در GA4
- دسترسی رایگان دوره گوگل تگ منیجر و دوره گوگل آنالیتیکس یونیورسال (دوبله شده)
مزایای این دوره چیست؟
- محتوای این دوره مبتنی بر آخرین آپدیت گوگل آنالیتیکس 4 یعنی 10 فروردین 1402 است.
- دوره آنلاین GA4 منتوریکس، مبتنی بر تجربه واقعی مدرسان این دوره در کسبوکارهای ایرانی با اجرای بیش از 30 پروژه موفق گوگل آنالیتیکس 4 است.
- در این دوره، کلیگویی وجود ندارد و تمام نکات و ترفندها بهصورت کاربردی برای انواع وبسایتها (فروشگاهی، شخصی، شرکتی و...) ارائه شده است.
در دوره آنلاین گوگل آنالیتیکس 4 چه چیزی یاد خواهید گرفت؟
- نصب و فعالسازی صحیح و دقیق اکانت گوگل آنالیتیکس 4 + چکلیست 11 آیتمی ضروری تنظیمات
- معرفی و آموزش کامل انجام 5 روش ایونت ترکینگ + تمرین ساخت این روشها
- آشنایی با تمامی منوها و Interface گوگل آنالیتیکس 4
- آموزش بهینهسازی دادههای سایت و تبلیغات گوگل ادز و ادنتورکهای ایرانی مانند ترب، یکتانت و...
- آموزش گزارشسازی (شامل Free form و Funnel) با مثالهایی از سایتهای فروشگاهی ایرانی، مانند گزارش قیف فروش یا فانل خرید، محتوا و...
شما میتوانید سرفصلهای جامع دوره GA4 را در انتهای همین صفحه مشاهده کنید.
این دوره پیشنیاز دارد؟
در دوره آنلاین آموزش GA4، تمامی مباحث مورد نیاز را پوشش میدهیم و حتی برای شما هم تمرین در نظر میگیریم تا بهتر با گوگل آنالیتیکس 4 آشنا شوید. پس نیازی به پیش نیاز ندارید.
با این حال، برای آن دسته از عزیزانی که تا به حال با گوگل آنالیتیکس کار نکردهاند، کتابی نوشتهایم که میتوانید از آن استفاده کنید و سپس اقدام به ثبتنام در این دوره کنید.
دانلود رایگان کتاب آموزش گوگل آنالیتیکس یونیورسال
از طرف دیگر، از آنجایی که هنگام کار با GA4 به ابزار گوگل تگ منیجر (Google Tag Manager) نیاز داریم، پس باید با گوگل تگ منیجر هم کار کرده باشید.
اگر هنوز با گوگل تگ منیجر آشنا نیستید، دورهی گوگل تگ منیجر را بگذرانید
برای اینکه با ساختار و کاربرد گوگل تگ منیجر آشنا شوید، این مطلب را بخوانید.
چه کسانی باید دوره GA4 را بگذرانند؟
- دیجیتال مارکترها (سئوکاران و مدیران محتوا)
- پرفورمنس مارکترها (کارشناسان گوگل ادز، ادنتورکهای ایرانی و تحلیلگران داده)
- مدیران بازاریابی و مدیران دیجیتال مارکتینگ
تجربه شرکتکنندگان دوره GA4 منتوریکس را بخوانید
از بچههایی که در دوره GA4 شرکت کردند، درخواست کردیم که نظر و تجربهشان را به ما بگویند.
کیفیت ویدئوهای این دوره از منتوریکس چگونه است؟
ویدئوهای آموزشی دوره گوگل آنالیتیکس 4 (Google Analytics 4) به صورت اسکرین ریکورد (Screen Record) و با کیفیت بالایی تهیه شده است.
GA4 چیست؟
GA4، آخرین نسخه از گوگل آنالیتیکس است که به عنوان ابزار بررسی ترافیک وبسایت و اپلیکیشن شناخته میشود. گوگل آنالیتیکس ورژن 4 بصورت رایگان، به شما این امکان را میدهد که بفهمید کاربران از کدام منابع به وبسایت شما مراجعه میکنند و کدام صفحات را مشاهده میکنند. درک و تفسیر درست از این دادهها به پیشرفت و بهبود کسب و کار شما کمک میکند.
X سرفصل دوره
1. به دوره گوگل آنالیتیکس 4 خوش آمدید
سلام! به جدیدترین دوره آموزشی آژانس دیجیتال مارکتینگ منتوریکس خوش آمدید: دوره جامع گوگل آنالیتیکس 4. در این قسمت، با رودمپ یادگیری گوگل آنالیتیکس 4 و سایر جزئیات این دوره آشنا خواهید شد.
2. آشنایی با مدرس و دوره GA4 منتوریکس
Intro یا معرفی دوره: در اولین قسمت، با مدرس دوره آشنا میشوید و کمی از فضای دوره و GA4 خواهید شنید.
3. آشنایی با گوگل آنالیتیکس 4 و مزایای آن
فصل اول، قسمت یک: اول از همه باید با GA4 آشنا بشیم، تفاوتهایش با گوگل آنالیتیکس یونیورسال را بدانیم و درباره مزیتها و معایبش بیشتر بدانیم.
4. دیکشنری گوگل آنالیتیکس 4 برای تازه کارها
فصل اول، قسمت دو: برای آشنایی با اصطلاحات گوگل آنالیتیکس 4، این درس را حتما بگذرانید. با خواندن این دیکشنری متوجه میشوید که GA4 چطور data را میخواند و برای ما به نمایش میگذارد.
5. آموزش نصب و فعالسازی GA4 با گوگل تگ منیجر
فصل دوم، درس اول: قرار است گوگل آنالیتیکس 4 را نصب و فعال کنیم. برای نصب GA4 چندتا نکته مهم هست که برایتان میگویم که مهمترینش اطمینان از درستی نصب آن است.
6. ایمپورت (Import) گل (Goal) گوگل آنالیتیکس یونیورسال به گوگل آنالیتیکس 4
فصل دوم، درس دوم: اگر با گوگل آنالیتیکس یونیورسال کار میکند، پس از goals هم استفاده کردهاید. با امکان import میتوانید گلها را به گوگل آنالیتیکس 4 هم منتقل کنید.
7. اتصال (link) گوگل سرچ کنسول به GA4
فصل دوم، درس سوم: با لینک گوگل سرچ کنسول به گوگل آنالیتیکس 4، میتوانیم از دادههای آن مثل گزارش کلمات کلیدی و رتبههایش استفاده کنیم.
8. اتصال (link) گوگل ادز (Google Ads) به GA4
فصل دوم، درس چهارم: حالا وقتش رسیده ابزار دیگر گوگل یعنی گوگل ادز را هم به گوگل آنالیتیکس 4 وصل کنیم تا اگر کمپینی برگزار کردیم، اطلاعاتش را راحتتر رصد کنیم و کمپینها را براساس دادههای گوگل آنالیتیکس به بهترین شکل بهینه کنیم.
9. تِرکینگ (Tracking) ساب دامنه (Subdomain) در GA4
فصل دوم، درس پنجم: اگر چند تا ساب دامنه (ساب دومین) داشته باشیم و بخواهیم آنها را در گوگل آنالیتیکس 4 track کنیم، باید چکار کنیم؟
10. اکسکلود (Exclude) ترافیک داخلی (Internal traffic) در GA4
فصل دوم، درس ششم: چطور ترافیک داخلی سازمانمان را از گوگل آنالیتیکس 4 خارج یا اِکسکلود کنیم؟ این کار را قبلا در گوگل آنالیتیکس یونیورسال هم انجام میدادیم. اما در Ga4 قضیه فرق کرده.
11. اکسکلود (Exclude) پارامترهای کوئری (Query parameters) در GA4
فصل دوم، درس هفتم: چطور دیتای تمیزی در گوگل آنالیتیکس 4 داشته باشیم؟ چکار کنیم که هنگام گزارشخوانی اثری از پارامترهای اضافی مثل شماره صفحه نباشد؟
12. اکسکلود (Exclude) درگاه پرداخت شاپرک در GA4
فصل دوم، درس هشتم: اکسکلود ترافیک ریفرال مثل درگاه شاپرک و زرینپال از کارهای دیگری است که در GA4 باید انجام دهیم. این کار را در گوگل آنالیتیکس یونیورسال هم انجام میدادیم اما در GA4 ظاهر قضیه کمی فرق کرده.
13. اعمال دسترسی به افراد در GA4 و نکات مهم آن
فصل دوم، درس نهم: مسئله مهم در دادن دسترسی گوگل آنالیتیکس 4 به افراد مختلف، شناسایی نیازها و توجه به سطح شغلی افراد است. در این درس، به شما میگوییم که به چه نکاتی باید توجه کنید.
14. فعال کردن Site Search در GA4
فصل دوم، درس دهم: چطور بفهمیم که کاربران سایتمان چه کلمات و عباراتی در سایت جستجو کردند و گزارشش را در گوگل آنالیتیکس 4 ببینیم؟
15. فعال کردن گوگل سیگنال در GA4
فصل دوم، درس یازدهم: چطور از دیتای کاربرانمان که در گوگل اکانت خود دارند برای کمپینهای خودمان استفاده کنیم؟
16. گزارش Home و Realtime در GA4
فصل سوم، درس اول: رسیدیم به بهش معرفی محیط GA4. در این درس، نگاهی سریع به Home و Realtime خواهیم انداخت تا بدانیم کاربرانمان در حال حاضر یا به طور کلی در یک بازه مشخص، چه کاری روی سایت انجام میدهند؟
17. گزارش Life cycle در GA4
فصل سوم، درس دوم: میخواهیم رفتار کاربران سایت را بهتر درک کنیم. کجا میروند؟ چه کارهایی انجام میدهند؟ از کدام کشور هستند و...
18. منوی Advertising در GA4
فصل سوم، درس سوم: برای اطلاع از دادههای کمپینهای تبلیغاتی سایتمان باید از منوی advertising استفاده کنیم. در این درس به شما میگویم که چطور این کار را انجام دهید.
19. گزارش Business Objectives در GA4
فصل سوم، تکمیلی درس دوم: در ادامه درس دوم، نوبتش رسیده که از گزارش Business Objectives بگویم. گزارشی که شباهت زیادی با Life Cycle دارد اما براساس اهداف بیزنسی ما چیده میشود.
20. آموزش جامع Attribution model در GA4
فصل سوم، تکمیلی درس سوم: گوگل آنالیتیکس 4 در سال 2023، دوباره آپدیتی در قسمت Attribution model داد که در این قسمت تکمیلی از درس سوم به طور مفصل درباره آن صحبت خواهیم کرد.
21. منوی Admin در GA4
فصل سوم، درس چهارم: بیایید نگاهی دقیقتر به منوی Admin بیندازیم. در این قسمت، سراغ آن آیتمهایی میروم که در درسهای قبلی به آنها اشاره نکردم.
22. آشنایی با ایونتها (Events) در GA4 {معرفی دقیق و کامل}
فصل چهارم، درس اول: این قسمت خیلی مهم است. آشنایی کامل با ایونتهای گوگل آنالیتیکس 4 به ما کمک میکند تا ایونت ترکینگ درستی انجام دهیم. یک جزوهی آموزشی هم کنار ویدئو برایتان در نظر گرفتم.
23. ایونت ترکینگ (Event Tracking) مراحل خرید با نمونه عملی فروشگاهی + تست درستی ایونت ها با دیباگ ویو
فصل چهارم، درس دوم: در این درس تقریبا طولانی، ایونت ترکینگ یک سایت فروشگاهی را انجام میدهیم: کلیک روی دکمه افزودن به سبد خرید، دکمه پرداخت، پرداخت و...
24. ساخت کانورژن (Conversion) در GA4
فصل چهارم، درس سوم: در این مرحله وقتش رسیده ایونتهایی را که ساختیم به کانورژن تبدیل کنیم.
25. گزارش Engagement report در GA4
فصل چهارم، درس چهارم: گزارش مهمی که به ایونت ترکینگ و تحلیل ایونت و کانورژن پیونده خورده، Engagement report است.
26. آشنایی با Exploration در GA4
فصل پنجم، درس اول: برای ساخت گزارش در گوگل آنالیتیکس 4، از بخش Exploration باید استفاده کنیم که گزارشهای متنوعی دارد. به شما میگویم که چطور گزارش بسازید.
27. ساخت گزارش Free form در GA4
فصل پنجم، درس دوم: یک نمونه عملی از ساخت گزارش با استفاده free form را برایتان میگویم.
28. ساخت فانل (Funnel) در GA4
فصل پنجم، درس سوم: یادتان هست در فصل ایونت ترکینگ، ایونتهای مراحل خرید را باهم ساختیم؟ حالا میخواهیم گزارش فانل یا قیف فروش آن را بسازیم.
29. ساخت گزارش ترافیک ریفرال با Customize report در GA4
فصل پنجم، درس چهارم: در این درس میخواهیم به شما یاد بدهیم که چطور با قسمت Report، گزارش دلخواه خودتان را بسازید و از ترافیک ریفرال سایتتان مطلع شوید.
30. فعالسازی گزارش search console و تحلیل آن در GA4
فصل پنجم، درس پنجم: این گزارش به درد سئوکارها میخورد یا به طور کلی کسانی که دوست دارند از وضعیت کلمات کلیدی و ترافیک ورودی ارگانیک مطلع شوند.
31. ساخت گزارش کانورژن در Explore
فصل پنجم، درس ششم: میخواهیم یک گزارش پر و پیمان و مفصل از انواع کانورژنها در سایتمان درست کنیم. این گزارش برای بچههای پرفورمنس مارکتر عالی است.
32. جمعبندی از آنچه یاد گرفتیم
تبریک میگویم. به آخر مسیر رسیدید. حالا میتوانید با خیال راحت به گوگل آنالیتیکس 4 مهاجرت کنید و از گزارشهای آن استفاده کنید.
مدرسان این دوره
شیما تیموری
دیگران درباره منتوریکس چه میگویند؟