قهرمان داستان سرایی شوید! {آموزش ویدیویی}

مهارت داستان سرایی سازمانی خود را با این 3 منبع افزایش دهید تا قهرمان داستان سرایی شوید. با این 3 منبع بهترین داستان‌ها را درباره برند خود تعریف کنید.

داستان‌سرایی شاید در ابتدا ساده به نظر برسد، اما برای قهرمان شدن در داستان سرایی باید به منابع اصلی رجوع کنید تا مهارت‌تان افزایش پیدا کند. استفاده از خدمات سئو و مشاوره دیجیتال مارکتینگ می‌تواند به شما کمک کند تا داستان‌سرایی خود را به بهترین شکل به مخاطبان ارائه دهید و نتایج بهتری کسب کنید.اگر کنجکاو شدید که چطور داستان‌سرایی می‌تواند در کسب و کار تا این حد تاثیر داشته باشد پس تا آخر این مطلب با منتوریکس همراه باشید.

اینجا 3 منبع را که در تبلیغات در گوگل وجود دارد را به شما معرفی می‌کنیم که قهرمان داستان‌سرایی شوید. داستان‌سرایی در نوشتن، در معرفی محصول یا مذاکره، مشاوره CRO و خیلی کارهای دیگر به شما کمک به سزایی خواهد کرد. معرفی این سه منبع را از دست ندهید.

دانلود ویدیو از آپاراتقهرمان داستان سرایی شوید

1. کتاب Let The Story Do The Work‌

کتاب Let The Story Do The Work‌ درباره فردی است که در دانشگاه کار می‌کند و به عنوان مسئول پذیرش رزومه‌ها مشغول به کار است. یک روز تصمیم می‌گیرد به همه‌ی آدم‌هایی که درخواست پذیرش دادن و رد شدن زنگ بزند و رد شدن آن‌ها را شخصا اعلام کند. با این‌کار او متوجه یک کشف بزرگ می‌شود. او متوجه شد بسیاری از کسانی که در پذیرش رد شده بودند بسیار توانمند هستند، اما یک سری از افرادی که قبول شده بودند آن‌قدر توانمند نبودند. اما راز آن‌ها برای قبول شدن استفاده از داستان سرایی و قصه بود.

به طور مثال توضیح دادند که از زمان کودکی حتی سر میز شام هم به این رشته و موضوع علاقه‌مند بودند و آرزوشان این بوده است که در این رشته تحصیل کنند. ایشان به دنبال داستان سرایی می‌رود و بعدا به شرکت‌ها و برندها در قصه سرایی کمک می‌کند تا افراد بتوانند قصه‌ی خود را بسازند.

کتاب داستان سرایی

استر چوی نویسنده این کتاب

مانند استیو جابز که کار خود را در گاراژ خانه‌ی خود شروع کرده است و از این قبیل داستان‌ها، یا یک استارتاپی می‌خواهد خود را معرفی کند که سرمایه بگیرد، با گفتن یک قصه در عرض چند دقیقه بیزینس خود را معرفی کند و موفق شود. این کتاب بسیار عالی است و خواندنش زندگی شما را تغییر خواهد داد. در این کتاب 5 پلات معرفی کرده است برای قصه‌هایی که می‌تواند کسب وکار ایجاد کنند. این کتاب ترجمه نشده است و فعلا در زبان اصلی موجود است.

بیشتر بخوانید: داستان سرایی چیست؟

2. دوره داستان سرایی منتوریکس

خود من یعنی ساسان سلوتی، همان کتابی که خواندم را به صورت یک دوره درست کردم که 5 ویدیو دارد. در واقع 5 پلاتی که در این ویدیو صحبت شده، مثال‌ها و قصه‌هایی‌ست که در کسب و کارهای ایرانی و بیزینس‌ها و حتی تو صف انتخابات یا سیاست استفاده شدند تا با این کار افراد را قانع کنند. حتما این دوره را ببینید تا با راز موفقیت افراد معروف و کسب و کارها به صورت عملی آشنا شوید.

اطلاعات بیشتر در مورد دوره بازاریابی محتوا و داستان سرایی منتوریکس را بخوانید و اگر دوست داشتید، شرکت کنید.

3. دوره‌های حرفه‌ای Master class

منبع سوم استارتاپی به نام Master class که دوره‌های حرفه‌ای با افراد سرشناس دنیا می‌گذارد. اپلیکشن آن‌را می‌توانید دانلود نمایید یا حتی سایتش هم می‌توانید ببینید که البته به دوره‌ها به زبان انگلیسی است. چندین نویسنده‌ی خوب در آن‌جا در مورد قصه سرایی صحبت می‌کنند.

منبع داستان سرایی

مستر کلاس به شما کمک خواهد کرد تا استاد شوید!

اولین نویسنده‌ی معروف Malcolm gladwell است. از او در ایران کتاب‌های بسیاری ترجمه شده است و احتمالا پادکست‌های او را گوش داده باشید. دومین نویسنده Dan Brown‌ است. کد داوینچی شاهکار اوست و احتمال دارد فیلم آن‌را هم دیده باشید. سومین نویسنده Neil Gaiman است.

او کلاس‌های بسیار خوبی در مورد داستان سرایی در مستر کلاس گذاشته است. ای نسه دوره را بگذرانید تا توانایی شگرفی در اغنای آدم‌ها از طریق قصه پردازی پیدا می‌کنید. آن‌جا جعبه ابزارها و ایده‌های بسیاری دارد و تکنیک‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید در معرفی محصولتان یا زندگی شخصی یا مذاکره پیدا و استفاده کنید.

سخن آخر

با این 3 منبع بزرگ می‌توانید یک قهرمان داستان سرایی شوید و داستان برند خود را تعریف کنید. اگر شما هم دستی در داستان سرایی دارید در قسمت نظرات کامنت بذارید.

اشتراک گذاری

نظرات و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *