ایبوک (E-Book) چیست؟ { +مزایای خواندن کتاب الکترونیکی}
امروزه به غیر از کتابهای فیزیکی، کتاب به صورت صوتی و الکترونیکی هم در دسترس عموم قرار گرفته است. اما گاهی خواندن PDF کتابها حوصلهی آدم را سر میبرد. امروز در این مطلب شما را با Ebook آشنا میکنیم و میگوییم چگونه شیفتهی کتابهای الکترونیکی خواهید شد. این ویدیو از زبان ساسان سلوتی و تجربههای اوست. با آژانس دیجیتال مارکتینگ منتوریکس همراه باشید.
دانلود ویدیو از آپارات ایبوک چیست؟
Ebook چیست؟
Ebookها کتابهای الکترونیکی هستند اما اشتباه نکنید Ebook، مانند PDF نیست. خواندن PDFها عذاب بزرگی است. اما Ebookها بیشتر با فرمت EPUB هستند که البته فرمتهای دیگر هم دارند. برای خواندن این کتابها باید اپلیکشنهای مخصوصی را دانلود کنید. به طور مثال در اندروید play book یا Reader است یا به صورت مستقیم میتوانید از کتابها استفاده نمایید.
نکتهی مثبت Ebookها این است که میتوان فونت، سایز و اندازه را صفحهبندی کنید و بسیار زیبا فیت صفحه میشود و مانند PDF نیست که صفحه و... را باید به اینطرف و آن طرف جابهجا کنید.
ایبوک ریدرها بسیار عالی هستند
از حُسنهای دیگر Ebook میتوان به این موارد اشاره نمود که شما کتاب را میتوانید bookmark کنید و Note بگذارید. در play book گوگل نکتهی بامزهای وجود دارد که وقتی هایلایت میکنید میتوانید Note بذارید. و دیگر قابلیت آن سینک کردن در google drive است که در قالب یک فایل به شما تحویل میدهد. من وقتی Ebook میخوانم و برمیگردم به کتابهایی که قبلا دانلود کرده بودم نگاهی میاندازم و برایم یادآوری میشود که چه یادداشتهای و هایلایتهایی برای خودم گذاشتم.
من از آن دسته آدمهایی بودم که کتاب را بگیرم، ورق بزنم و عاشق این بودم که به صورت فیزیکی کتاب را بخوانم. از فایلهای PDF یا چیزهایی مثل EBooK فراری بودم. اما بیش از دو ساله که عاشق خواندن EBook شدم و میخواهم به شما بگویم که چطور میتوانید مانند من از آن لذت ببرید و به Ebook علاقهمند شوید. برای شما توضیح میدهم Ebook چیست، چقدر راحتتر است و چه مزایایی دارد؟ و مهمتر از آن به چه صورت میتوانید کتابهای اورجینال زیادی را به صورت رایگان پیدا کنید و دانلود کنید.
کتاب Ebook را چگونه پیدا کنیم؟
سایتی به نام B-Ok.com وجود دارد که ممکن است زیاد اخلاقی به نظر نرسد، چون بسیاری از کتابهای روز دنیا را دانلود میکند و در اختیار عموم قرار میدهد تا آنها هم بتوانند دانلود کنند و از آن استفاده کنند. شاید اسم اینرا به نوعی سرقت ادبی بگذاریم اما کتابهایی که در بازار ایران داریم هم به نوعی کپی رایتشون رعایت نمیشود و به نویسنده و ناشر هیچ پرداختی صورت نمیگیرد که البته به نظر من خیلی هم تفاوت ندارد.
صادقانه طورش این است که شاید اخلاقی نباشد اما خودم به شخصه از وقتی با این سایت آشنا شدهام فکر میکنم پولدارم و هر کتابی که میخواهم و کتابهای روز دنیا را آنجا دانلود میکنم. البته این را هم باید در نظر گرفت که این سایت اجازه دانلود روزانه بیشتر از 5 کتاب را نمیدهد و Domain آن تغییر میکند. با این سایت میتوانید کلی کتابها خوب را دانلود کنید و احساس کنید گنج پیدا کردهاید.
سخن آخر
شاید شما هم هنوز طرفدار کتابهای کاغذی و بوی خوش آن باشید و نزدیکی با محتوا نویسی های دیجیتالی احساس نکنید، اما خواندن کتاب الکترونیکی یا E-Book حس و حال دیگری دارد که باید تجربه کنید. اگر شما هم کتاب الکترونیکی را دوست دارید در قسمت نظرات کامنت بذارید.
اگر میخواهید سایتتان از نظر سئو آنالیز شود، به صفحه خدمات سئو سایت و مشاوره CRO منتوریکس سر بزنید. همچنین، برای دریافت مشاوره دیجیتال مارکتینگ و تبلیغ در گوگل میتوانید با ما در تماس باشید تا بهترین راهکارها را برای شما ارائه دهیم.
ایدئولوژی اصلی ساسان اینه تا اونجایی که میتونه به کنجکاویهاش پاسخ مثبت بده. برای همین، کارها و علایق جورواجوری رو دنبال میکنه؛ مثلاً: غواصی، دوچرخهسواری، یوگا، گیاهشناسی، عکاسی ماکرو و... تو کار هم همین طور بوده: از مدیر فروش بازاریابی تا منابع انسانی، دیجیتال مارکتینگ و تدریس...
انتشار مطالب فوق تنها با ذکر مرجع به همراه لینک وبسایت منتوریکس مجاز میباشد.
لطفا به حقوق هم احترام بگذاریم.
بله منبع درآمد هم میتونه باشه و اپلیکیشنهایی موجود هستن که بشه از طریق بارگذاری پادکست خودتون و رسیدن به حد شنونده مناسب از اون درآمدزایی کنید:)
آمازون یکی از بزرگترین فروشگاههای اینترنتی در جهان است و بخش بزرگی از فروش آن به کتابهای چاپی و الکترونیکی (eBooks) اختصاص دارد. با این حال، بخش عمدهی محتوای آمازون به زبان انگلیسی است و کتابهای فارسی در آمازون به نسبت کمتر هستند. این موضوع بخشی از آن به دلیل جمعیت ناچیز کاربران فارسی زبان در آمازون و بخشی دیگر به دلیل عدم وجود سیستم پشتیبانی فارسی در این پلتفرم است.
برای نویسندگان فارسیزبان، میتواند چالشبرانگیز باشد که درآمد زایی از فروش کتابهای خود در آمازون را تجربه کنند، اما این به معنی نیست که امکانپذیر نیست. اگر کتابی به زبان فارسی دارید که فکر میکنید ممکن است به خوبی در بین خوانندگان فارسی زبان جهان بفروشد، همچنان میتوانید آن را در آمازون منتشر کنید. اما برای موفقیت، باید به نیازها و علایق خاص این بازار فکر کنید و برنامهریزی مناسب برای بازاریابی و ترویج کتاب خود داشته باشید.
به عنوان یک راه دیگر، ممکن است بخواهید به فروشگاههای اینترنتی کتاب محلی و یا سایتهایی که مخاطبان فارسی زبان را هدف قرار میدهند، مثل فیدیبو، نگاهی بیندازید. این سایتها ممکن است بازار بهتری برای کتابهای فارسی شما باشند.
اروری که میده چی بوده دوست عزیز؟
برای درست کردن کتاب الکترونیکی، یا میتونین از فرمت پی دی اف استفاده کنین یا اینکه پی دی اف رو به e-pub تبدیل کنین که ابزارهای آنلاین زیادی برای ایمپورت هست.
برای نوشتن کتاب هم کافیه با ورد بنویسید، کاور خوبی براش انتخاب کنین (کانوا کاورهای خوبی داره) و بعد اونو به پی دی اف تبدیل کنین
نتیجه رو به ما هم بگین، مرسی
اینم چندتا ایبوک رایگان دیجیتال مارکتینگ که میتونین از لینک زیر دانلودشون کنین:
https://www.emarketinginstitute.org/free-ebooks/
Content Marketing for beginners
Blogging for beginners
Affiliate Marketing for beginners
E-Commerce for beginners
SEO for beginners
شاید به زودی مقالهای در این باره براتون در سایت قرار بدیم اما میتونین از یوتیوب کمک بگیرین:)
شاید به زودی مقالهای در این باره براتون در سایت قرار بدیم اما میتونین از یوتیوب کمک بگیرین:)