

دسته و برچسب در وردپرس چه فرقی با هم دارند؟
2 روش خاص برای دستهبندی پستها در وردپرس وجود دارد: دستهبندی یا Category و دومی Tag یا همان برچسب. اما اگر انتخاب درتی نداشته باشیم، ممکن است به قیمت آسیب به سئوی سایت تمام شود.


6 نکته درباره ریدایرکت که باید بدانید
ریدایرکت تأثیر مهمی بر روند کار وبمستر، برنامهنویسها و البته سئوکار دارد. در این مطلب، میخواهیم یک سری نکات مهم درباره ریدایرکت (Redicrect) را با شما در میان بگذاریم.


کوری بنری چیست؟ {۷ تاکتیک برای غلبه بر کوری بنری}
آیا آخرین باری را که در سایتها به تبلیغات بنری توجه کردید به خاطر دارید؟ احتمال زیادی وجود دارد پاسخ شما منفی باشد. آیا با اسم این پدیده آشنا هستید؟ میدانید چرا اتفاق میافتد و راههای حل آن چیست؟


5 معیار مهم برای انتخاب شرکت خدمات سئو در ایران
در انتخاب شرکت ارائه دهنده خدمات سئو سایت مشکل دارید؟ در این مطلب، 5 معیار کلیدی برای انتخاب بهترین شرکت خدمات سئو را معرفی میکنیم.


سیر تا پیازِ Lighthouse {ابزار مورد نیاز هر سئوکار}
اگر نمیخواهید در دریای اطلاعات سئویی سایتتان غرق شوید، همین حالا به سمت فانوس دریایی گوگل حرکت کنید. ابزار lighthouse حاوی اطلاعات ارزشمندی درباره عملکرد سایتتان است و نور را بر قسمتهای مشکلدار میتاباند. چیستی و چگونگی کار با این ابزار را در این مقاله بخوانید.


۱۰ مهارت ضروری برای اینکه یک سئوکار حرفهای شوید
در هر شغل و تخصصی، مرحلهای هست به اسم رکود. تعداد آدمهای این مرحله کم نیستند اما تعداد کمی رکود را رد میکنند و حرفهای میشوند. در این مقاله به 10 مهارت اشاره میکنیم که کمکتان میکند به سمت حرفهای شدن در سئو قدم بردارید.


14 ترفند تولید محتوا برای سایت
آیا میدانستید فقط 15 ثانیه وقت دارید تا خوانندهای را به متن خود علاقهمند کنید؟ در این مطلب توضیح میدهم که در زمان به این کوتاهی چطور میشود اینکار را انجام داد. با من همراه باشید.


چطور یک محتوای ستونی بنویسم که گوگل عاشق ما شود؟
تردید یا ترس و لرز را کنار بگذارید و یکبار برای همیشه به نوشتن پیلار کانتنت بپردازید. منتوریکس در این مقاله از تعریف پیلار پیج شروع کرده تا به ساختار متن و لینکسازی داخلی و خارجی رسیده. برای یادگرفتن همه چیز دربارهی پیلار کانتنت یا همان محتوای ستونی این مقاله را بخوانید.


8 افزونه برتر سئو برای وردپرس در سال 2021
برای سئو سایت وردپرسیتان چه افزونههایی استفاده میکنید؟ میدانید برای کدام بخشهای سئو استفاده از افزونه ضروری است؟ در این 8 پلاگین یا افزونه سئو را معرفی کردیم.

آموزش رایگان گوگل سرچ کنسول {آخرین آپدیت 2022}
این مطلب به 0 تا 100 سوالات شما درباره سرچ کنسول گوگل و نحوه ثبت نام در آن پاسخ میدهد. برای فهمیدن مهمترین بخشها و معرفی کامل منوی سرچ کنسول این مطلب را بخوانید.


راهنمای ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل {آموزش تصویری}
اگر سئوکار هستید یا بهتازگی وارد این حوزه شدید، حتما با اهمیت سرچ کنسول گوگل در تحلیل دادههای سئویی آشنا هستید. این ابزار چیست و مهمتر از آن چطور باید نصبش کرد؟ آموزش نحوه ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل به صورت ویدئویی را در این مطلب ببینید.


15 افزونهی برتر وردپرس در سال 1400
وردپرس بدون پلاگین یا افزونه معنایی ندارد. برای همین همیشه صاحبان سایتهای وردپرسی دنبال بهترین پلاگینها یا افزونههای وردپرسی هستند. در این مطلب 15 افزونه وردپرسی را معرفی کردیم.


core web vitals چیست؟ {0 تا 100 تازهترین معیار رتبهبندی گوگل}
سئوکاران عزیز، اگر هنوز با جدیدترین معیار رتبهبندی گوگل آشنا نشدید، خواندن این مقاله از نان شب برایتان واجبتر است.


هر آنچه باید از صفحه فرود (لندینگ پیج) بدانید
آیا میدانید صفحه فرود چیست؟ آیا میدانید چه کمکی به تمرکز کاربرانتان میکند؟ آیا میدانستید لندینگ پیجها ابزارهای خوبی برای کمپینهای تبلیغاتی هستند؟ منتوریکس در این مقاله نگاهی به این موضوع انداخته.


چطور از Auto complete گوگل برای پیدا کردن کلمات کلیدی استفاده کنیم؟
اگر باهوش باشیم میتوانیم از سادهترین چیزها بهترین استفاده را ببریم، آیا میدانستید اتوکامپلیت گوگل چهقدر به سئو سایت شما کمک میکند؟

سئو چیست؟ {با 0 تا 100 سئو آشنا شوید}
اگر نمیدانید سئو سایت چیست، خواندن این مطلب میتواند پیش نیازهای یادگیری سئو را به شما معرفی کند. یادگیری سئو مبتدی تا پیشرفته به شما دانش اولیه را میدهد. برای گرفتن پاسخ تمامی سوالات درباره سئو و بهینه سازی سایت، این مطلب را از دست ندهید.


لینک سازی PBN: یک راه عالی برای جریمه سایت
بسیاری ادعا میکنند که یک شبکه PBN در سئو اثر مثبت دارد چون بک لینک تولید میکند. آیا لینک سازی PBN آنقدرها که به نظر میرسد خوب است؟


داده های ساختار یافته structured data چیست؟ چرا استفاده از آنها مهم است؟
این اصطلاح را شنیدهاید که «با هرکی به زبون خودش حرف بزن؟». داده های ساختار یافته یا Structured Data کمک میکنند به زبانی حرف بزنیم که گوگل خوشش بیاید!


چرا داشتن گواهینامهی SSL برای سایت مهم است؟
چقدر با گواهینامهی SSL آشنایی دارید؟ چگونگی عملکرد SSL برای مراقبت از اطلاعات کاربر و سایت شما را شگفتزده خواهد کرد و فراتر از آن با اعتمادسازی برای کاربران به سئو سایت نیز کمک خواهد کرد. اما همهی اینها چگونه میسر میشود؟


چطور محتوای سئویی بنویسیم؟
تولید محتوای خوب به تنهایی برای دیده شدن کافی نیست؛ با رعایت قواعد خاص باید کاری کنیم که محتوا به دست مخاطب برسد، یعنی محتوای سئویی تولید کنیم. اما چطور؟ با منتوریکس همراه شوید.
درباره سئو و سرچ کنسول
وارد بازار دیجیتال مارکتینگ که میشوید، اولین کلمهای که از دهان یک دیجیتال مارکتر میشوید سئو سایت (SEO) است. به همین دلیل شما هیجان زده میشوید تا ببینید سئو چیست و به چه کاری میآید؟ سریع گوشی موبایل خود را در میآورید و کلمه سئو را جستوجو میکنید و با دریایی از اطلاعات مواجه میشوید که هر کدام به نحوی سئو یا همان Search Engine Optimization را توضیح دادند. اگر میخواهید اصول سئو را یاد بگیرید و در اعماق چاه گمشدگی نمانید، آموزش 0 تا 100 سئو به درد شما میخورد، اما قبل از گذراندن دوره سئو بهتر است کمی با وادی و صحرای محشر سئو آشنا شوید.
سئو SEO چیست؟
سئو مخفف کلمه Search Engine Optimazation است. پس بهتر است به سئو بگوییم بهینه سازی سایت برای موتور جستوجو مانند گوگل، بینگ و دیگر موتورهای جستوجو. یعنی چی؟ اهداف سئو یعنی ما کارهایی را برای بهبود سایت خود انجام میدهیم تا موتورهای جستوجو سایت ما را بالاتر از دیگران در صفحه نتایج جستوجوشان نشان دهند. سئو در تمامی ابعاد دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی محتوایی نقش اساسی دارد و یک دیجیتال مارکتر حرفهای بهتر است قبل از هر چیز با مفاهیم سئو به خوبی آشنا باشد، به خصوص در سال 2021 که تغییرات اساسی در هسته اصلی گوگل اتفاق افتاده است و دیگر بهینه کردن سایت برای موتورهای جستوجو کافی نیست، بلکه باید سایت را برای قصد کاربر و تجربهی بهتر او بهینه سازی کرد. به منظور بهتر کردن تجربه کاربری سایت خود باید زیرشاخههای سئو از جمله سئو تکنیکال (سئو فنی)، سئو داخلی (On Page) و سئو خارجی (Off page) را بدانید. در زیر مختصرا به انواع سئو پرداختیم.
انواع سئو کدامند؟
سئو به سه بخش فنی، داخلی و خارجی تقسیم میشود که برای بهینه سازی کامل و رعایت اصول سئو باید از هر 3 بخش استفاده کنیم. یک سئوکار حرفهای باید به هر سه بخش سئو مسلط باشد تا او را بتوان کارشناس سئو (سئو کار) نام برد.
-
سئو تکنیکال (سئو فنی): سئو فنی در واقع ساختمان سایت شما و ستون فقرات آن است. رعایت استانداردهای HTML، دوستدار موبایل کردن سایت (قابلیت رسپانسیو)، افزایش سرعت صفحات و تست سرعت آنها، نشانه گذاری استاندارد (Schema) و ... از کارهایی است که باید در سئو فنی انجام دهید تا رباتهای موتورهای جستوجو بتوانند سایت شما را به خوبی درک و ایندکس کنند.
-
سئو داخلی: کارهایی مانند لینک سازی داخلی، بهبود متا دسکریپشن و تایتل، تولید محتوا براساس الگوریتمهای گوگل، استفاده از Alt برای تصاویر و ... از کارهایی است که باید برای سئو داخلی انجام دهید تا برای رتبههای بالای صفحه نتایج جستوجو رقابت کنید.
-
سئو خارجی: سئو خارجی شامل گرفتن بک لینک، فعالیت در شبکههای اجتماعی و انواع کارهایی که برای برندینگ و اعتبار سایت انجام میدهید، میشود. در اپدیتهای جدید گوگل اعتبار و اعتماد کاربران به سایت بسیار مهم است.
اصول سئو چیست؟
به سادگی میتوانیم بگوییم مبانی سئو بر روی همان زیر شاخه های سئو پایه ریزی شده است. سئو مانند جنگل تاریک در کتاب شنل قرمزی یا سرزمین عجایب نیست بلکه برای اصول سئو دستورالعملهایی وجود دارد که براساس آن میتوانید خرده نانها را دنبال کنید و به کمک کتاب آموزش سئو و فیلم اموزش سئو روشهای بهبود و بهینه سازی سایت را یاد بگیرید، پس با پیروی از دستورالعملها میتوانید یک سئو کار حرفهای شوید! اما برای مسلط شدن به تمامی بخش های سئو باید تجربه کار با ابزارهای مختلف و گاهی برنامه نویسی را داشته باشید. نگران نباشید قرار نیست یک برنامه نویس فول استک باشید که صبح تا شب با دو شات قهوه اسپرسو و هودی در حال کد زدن است، بلکه باید در حدی بلد باشید که بهبود سئو سایت را تضمین کند. دوره جامع آموزش سئو به شما کمک میکند تا تمامی این بخشها را یاد بگیرید و آن را با مثالهای کاربردی و عملی تجربه کنید.
چگونه سئو کار شویم؟
برای سئو کار شدن کار سختی را پیش رو نخواهید داشت. یادتان باشد همه فوتبال بازی میکنند اما همه کریستیانو رونالدو یا لیونل مسی نمیشوند. بازار کار سئو نیز همینگونه است شاید افراد زیادی سئو بلد باشند اما نام آنها را نمیتوان سئوکار گذاشت. قدم اول برای سئوکار شدن از نظر ما خوب جستوجو کردن در موتورهای جستوجو مانند گوگل و آشنایی با اصول جستوجو است. کسی که نتواند به خوبی قصد خودش را از جستوجو را تشخیص دهد به احتمال سئوکار نخواهد شد. قدم بعدی خواندن کتابچه کوچک گوگل است که به نوعی یک پکیج آموزش سئو رایگان است. در این کتابچه دستورالعملهای سئو و نقشه گنج سئو به صورت خلاصه وجود دارد. اگر زبان انگلیسی شما خوب است این کتابچه الکترونیکی را بخوانید. البته آنهایی که انگلیسیشان خوب نیست میتوانند مطالب وبلاگ منتوریکس درباره سئو را بخوانند، چون تمام مواردی که در کتابچه Search Engine Optimization Starter Guide آمده است را به صورت کامل در بخشهای مختلف آوردیم. قدم بعدی برای سئوکار شدن گرفتن مدارک و آموزشهای لازم است. برای این کار میتوانید در دوره جامع آموزش سئو (آموزش SEO) شرکت کنید.
سئو وردپرس چیست؟
از آنجا که بیشتر وبلاگها و سایتها بر بستر وردپرس کار میکنند، مسئلهای به نام سئو وردپرس به میان آمده است. اموزش سئو وردپرس بسیار ساده است و کافیست کار با ابزار وردپرس سئو یعنی youast و All in One Seo Pack را یاد بگیرید. معمولا در وردپرس برای نوشتن مطالب از افزونه Youast استفاده میشود تا مطمئن شوند تمام کارهای سئو داخلی، خارجی و فنی به نحو احسنت در حال انجام است. برای تنظیمات سئو وردپرس نیز کار سادهای پیش رو دارید.
بیشتر بخوانید: راهنمای جامع سئو وردپرس
چگونه وبلاگ خود را سئو کنیم؟
اگر بخواهید همین الان سئو وبلاگ خود را شروع کنید باید بدانید قیمت سئو بالاست و اگر با هدف و استراتژی وارد کارزار بازاریابی دیجیتال شوید، هزینه سنگینی را پرداخت خواهید کرد و به نتیجه نخواهد رسید چون قابلیت سئو یک شمشیر دو لبه است که اگر درست انجامش ندهید، روی تیز خود را به شما نشان میدهد. دقیقا زمانی که میگوییم سئو یک شمشیر دو لبه است، مباحثی چون سئو کلاه سیاه، سئو کلاه سفید و سئو کلاه خاکستری پیش میآید.
- سئو کلاه سفید: به تمامی کارهایی میگویند که به صورت قانونی برای بالا بردن سئوی سایت استفاده میشود. این روشها مورد تایید گوگل و موتورهای جستوجو است.
- سئو کلاه سیاه: هر روشی که بر خلاف قوانین و قواعد گوگل برای بالا بردن سئوی سایت و افزایش رتبه انجام شود سئو کلاه سیاه میگویند. مزارع لینک، گرفتن بک لینکهای نامرتبط، Keyword stuffing و ... از روشهای سئو کلاه سیاه است.
- سئو کلاه خاکستری: چیزی میان سئو کلاه سیاه و سئو کلاه سفید است که اگر توسط یک حرفهای انجام شود میتواند مفید باشد. برای مثال ساخت اکانتهای جعلی یا خرید دامنههای مرتبط با مطالب شما میتواند از روشهای سئو کلاه خاکستری باشد.
برای سئو کردن وبلاگ باید از راهها و روشهای سئو کلاه سفید استفاده کنید. به هیچ وجه سراغ سئو کلاه سیاه نروید چون جریمههای گوگل در انتظار شماست و بسیار سریع سایت شما از دور خارج میشود.
دوره سئو منتوریکس چه کمکی به من میکند؟
دوره سئو منتوریکس به صورتی تدوین شده است که از 0 تا 100 آموزش سئو را یاد بگیرید و سیر تا پیاز آن را بدانید. دوره جامع اموزش سئو منتوریکس به تمامی لایههای مختلف سئو سفر میکند و تمامی بخشها را مانند یک جراح حرفهای با مثالهای کاربردی و عملی بازار کار ایران تشریح میکند. از این رو، بعد از پایان مدت زمان یادگیری سئو و آموزش بهینه سازی سایت، شما میتوانید به عنوان کارشناس سئو در شرکتهای بزرگ ایران استخدام شوید یا سئو سایت خود را از بنیان و نقطه صفر شروع کنید تا به نقطه 100 یعنی رتبه اول صفحه نتایج جستوجو گوگل برسید. همچنین اگر یک استارتاپ یا کسب و کار آنلاین را اداره میکنید میتوانید با تهیه دوره آموزش سئو منتوریکس که همراه با مطالب و فیلم آموزش سئو است، به پیشرفت کارمندان خود در زمینه سئو کمک کنید تا تیم سئو و تولید محتوا بتوانند بهترین عملکرد و بهره وری ممکن را در این زمینه داشته باشند و بعد از مدتی نتیجهی آن را در اعداد و ارقام گوگل آنالیتیکس و سرچ کنسول خود ببینید.