
چگونه در خرید رپورتاژ پول خود را دور نریزید؟ {حاوی فایل اکسل رایگان}
اگر که یک دیجیتال مارکتر باشید از تاثیر رپورتاژ آگهی و بکلینک در بهینهسازی سایت اطلاع دارید. اگر هم که یک کارشناس یا مدیر سئو باشید؛ دیگر فهبها. شما بهتر از هرکسی میدانید که سئو آف پیج و مشخصا رپورتاژ آگهی چه تاثیر مهمی در رشد سایتها دارد.
من سحر محمدی؛ کارشناس سئوی آژانس دیجیتال مارکتینگ منتوریکس، بهعنوان کسی که بخش زیادی از روزش را با همین عبارت ساده و خوش آوا سپری میکند، همیشه دغدغهی پیداکردن بهینهترین راه برای انتشار رپورتاژ آگهی را داشتهام. اگر شما هم مانند من هستید، پیشنهاد میکنم تا انتهای این مقاله همراهیم کنید و راهنمای خرید رپورتاژ آگهیای که بر اساس تجربه شخصی و مطالعه به آن رسیدم را بخوانید.
آنچه در این مقاله میخوانیم:
- رپورتاژ آگهی چیست؟
- انواع رپورتاژ آگهی
- تاثیر رپورتاژ آگهی بر سئو سایت
- معیارهای ارزشگذاری سایت برای خرید رپورتاژ آگهی
- نکات خرید رپورتاژ کمهزینه
- جدول اکسل انتخاب رسانه
- سخن پایانی
رپورتاژ آگهی چیست؟
خب، بحثم دربارهی راهنمای خرید رپورتاژ را از ابتدای ماجرا؛ یعنی چیستی رپورتاژ شروع میکنم. رپورتاژ بهصورت تحتاللفظی به معنای گزارش است و اساسا به هر نوع تبلیغی میتوان عنوان رپورتاژ را اطلاق کرد؛ از آگهیهای تلویزیونی گرفته تا فروشندهی سیاری که با کمک بلندگو از کیفیت محصولاتش سخن میگوید.
اگر نخواهیم دچار اطناب و زیادی گویی شویم؛ یکراست میرویم سر اصل مطلب. رپورتاژی که من دربارهاش حرف میزنم، عبارت است از:
محتوای متنی در قالب یک مقاله که با هدف معرفی برند، محصولات، خدمات و البته آگاهیبخشی، در وبسایتهای خبری یا مجلات اینترنتی منتشر شود.
در صورتی که نیاز دارید بیشتر دربارهی رپورتاژ آگهی بدانید، پیشنهاد میکنم مقالهی نهال ظاهری با عنوان «راهنمای جامع رپورتاژ آگهی {از نوشتن تا انتشار}» را بهدقت بخوانید. نهال در این مقاله به شما یاد میدهد که چطور یک رپورتاژ نویس قهار شوید.
انواع رپورتاژ آگهی
و اما در این راهنمای خرید رپورتاژ، لازم است تا کمی هم در مورد انواع رپورتاژ هم صحبت کنم. اینجا نمیخواهم به انواع رپورتاژ از نظر فرمی بپردازم که شامل تصویر، ویدئو، بنر یا مقاله میشود. بلکه انواع رپورتاژ را بر اساس نوع محتوا تقسیمبندی میکنم.
- رپورتاژهای برندینگ
- رپورتاژهای غیر برندینگ
دستهبندی سادهای به نظر میرسد. اما زمانی که دستبهکار نوشتن رپورتاژ میشوید، این موضوع میتواند به چالشی درگیرکننده تبدیل شود. بهویژه آنکه به شکل پیشفرض معتقدیم در رپورتاژ باید حد نگهدار باشیم. یعنی قرار نیست متنمان از 0 تا 100 تبلیغ خودمان باشد. در نوشتن رپورتاژ ارائهی اطلاعات ارزشمند به مخاطبان در کنار معرفی محصولات و خدمات اهمیت زیادی دارد.
پس این وسط تکلیف رپورتاژهای برندینگ چه میشود؟
اگر تجربهی رپورتاژ نویسی داشته باشید، میدانید که گاهی لازم است که رپورتاژها با هدف برندسازی نوشته شود. در این دست رپورتاژها تنها لازم است اطلاعات دقیقی از کسبوکارمان را در اختیار مخاطبان بگذاریم. با این روش اعتماد آنها به برند بیشتر میشود. اینکه چه زمانی تصمیم به انتشار رپورتاژ برندینگ بگیریم هم به استراتژیهای تعریفشدهمان برمیگردد.
لازم به ذکر است برخی از سایتهایی که اقدام به انتشار رپورتاژ میکنند، تنها رپورتاژهای برندینگ را مورد تایید قرار میدهند.
تاثیر رپورتاژ آگهی بر سئو سایت
تا اینجای کار مباحث اولیه را مطرح کردم. بهتر است کمی دقیقتر به موضوع تاثیرات رپورتاژ بر بهینهسازی سایت نگاه کنیم تا راهنمای خرید رپورتاژمان کاملتر شود.
- افزایش ترافیک ارگانیک به وسیلهی انتخاب انکر تکست مناسب
حلقهی وصل رپورتاژ منتشر شده در سایتهای خبری و مجلات اینترنتی به سایت ما انکرتکستهایی است که انتخاب میکنیم. برای همین در انتخاب این کلمات یا عبارات باید دقت نظر زیادی به خرج دهیم. انکر مهمترین یا یکی از مهمترین کیوردهای سایتمان است. پس بهصورت ضمنی زمانی که لینک با این انکرها به سایت ما ارجاع داده میشود، گوگل سایت ما را مقصد مناسبی برای این کوئری تشخیص میدهد و ما را صاحبنظر ارزیابی میکند.
- هدایت مخاطبان از سایت انتشار دهندهی رپورتاژ به سایت ما
یکی دیگر از کاربردهای رپورتاژ هدایت مخاطبان از سایت مبدا، به سایت ما بهعنوان مقصد است. یک رپورتاژ موفق، خواننده را مجاب به کلیک روی لینکها میکند و به این طریق Referral Traffic سایت را افزایش میدهد. این موضوع میتواند منجر به افزایش نرخ تبدیل (Conversion Rate) وبسایتمان شود.
- افزایش اعتبار سایت از طریق افزایش بکلینکها
خب، این دیگر از مباحث سهل و ممتنع سئوی آف پیج است. هرچه بکلینکهای سایتی بیشتر باشد، معتبرتر است و شانس بیشتری برای نمایش در SERP دارد. اینجاست که اعتبار سایتهایی که به ما لینک میدهند اهمیت پیدا میکند.
در ادامهی راهنمای خرید رپورتاژ، همراه من باشید تا بروم سر اصلِ اصل مطلب یعنی اعتبارسنجی سایتهایی که برای انتشار رپورتاژ انتخاب میکنیم. در نظر داشته باشید، ارائه خدمات سئو وبسایت در منتوریکس، با در نظر گرفتن پلن های لینک سازی داخلی و خارجی، که رپورتاژ آگهی نیز شامل آن است، صورت می گیرد.
بیشتر بخوانید: بک لینک چیست و چرا در سئو مهم است؟
این تصویر بهخوبی نشاندهندهی عملکرد استراتژی سئو آف پیج است.
معیارهای ارزشگذاری سایت برای خرید رپورتاژ آگهی
برای نوشتن یک راهنمای جامع خرید رپورتاژ، لازم است به معیارهای ارزشگذاری سایتهای انتشار دهندهی رپورتاژ توجه ویژهای نشان دهیم. پیش از پرداختن به این موضوع از شما میخواهم در بخش کامنت به این سوال جواب دهید:
برای انتخاب رسانه جهت انتشار رپورتاژ چه ملاکهایی را نظر میگیرید؟
در این راهنمای خرید رپورتاژ، ملاکهای زیر را مورد بررسی قرار میدهم:
- دومین اتوریتی (Domain Authority)
- شاخص اسپم اسکور (Spam Score)
- بررسی ورودی ارگانیک رسانه
- بررسی وضعیت ایندکس رپورتاژها در سایت انتشاردهندهی رپورتاژ
- بررسی فرمی و محتوایی سایت و رپورتاژهای منتشر شده
- پیوندهای یکتای رپورتاژهای منتشر شده
نکته: منظور از رسانه، سایتی است که اقدام به انتشار رپورتاژ میکند.
دومین اتوریتی چقدر در انتشار رپورتاژ مهم است؟
اگر حداقل یکبار برای انتشار رپورتاژ به سایتهای مرجع فروش رپورتاژ مراجعه کرده باشید، حتما دیدهاید که در بخش مشخصات رسانههای امتیازی تحت عنوان DA یا همان Domain Authority درج شده است. برای آنکه به اهمیت دومین اتوریتی پی ببریم، بگذارید نگاهی به این مفهوم بیندازیم:
دومین اتوریتی یک امتیاز است که توسط ماز (moz.com) به سایتهای مختلف داده میشود. این امتیاز که از 0 تا 100 درجهبندی میشود، پیشبینیکنندهی این است که صفحات سایت چقدر اقبال دارند که در SERP نمایش داده شوند.
نکتهی مهمی که دربارهی دومین اتوریتی باید موردتوجه قرار داد این است که این امتیاز توسط یک شرکت مستقل ارائه میشود و ارتباطی با گوگل و افزایش شانس دیدهشدن در SERP ندارد. این امتیاز مانند اطلاعاتی که الکسا در اختیار کاربران خود قرار میداد نسبی است و عاملی تعیینکننده محسوب نمیشود.
برای روشنتر شدن بحث من از یک مثال کمک میگیرم. برای خرید رپورتاژ به یکی از سایتهای ارائهکنندهی خدمات بکلینک مراجعه کردم. در بخش مربوط به خرید رپورتاژ، رسانهای را انتخاب کردم که در کنار DA آن عدد 73 درج شده بود. اگر بخواهم تنها بر اساس این امتیاز تصمیم به انتشار رپورتاژ بگیرم، به نظر میآید گزینهی خوبی برای انتخاب است.
حالا بیایید این امتیاز را کمی بیشتر بررسی کنیم. من برای بررسی بیشتر از یک وبسایت کمکی بهره گرفتم؛ websiteseochecker.com. با کمک این وبسایت تاریخچه دومین آتوریتی وبسایت مورد نظرم را بررسی کردم و به عکس زیر رسیدم:
همانطور که مشاهده میکنید، ارتقا ناگهانی دومین اتوریتی کار چندان غیرممکنی نیست.
یک توصیهی رادیکال: اعتبارسنجی رسانهی انتشار رپورتاژ بر اساس دومین اتوریتی را کنار بگذارید. بر اساس عکسی که برایتان منتشر کردم، بهوضوح میتوان دید که چقدر راحت میتوان با روشهای مختلف، اعتبار غیرواقعی برای سایت دستوپا کرد.
بررسی اسپم اسکور سایت
اسپم اسکور هم مانند دومین اتوریتی معیاری است که توسط شرکت ماز ارائه شده. تمام مواردی که در مورد اعتبار دومین اتوریتی برای انتشار رپورتاژ ذکر کردم، در مورد اسپم اسکور هم صدق میکند.
نمرهی اسپم اسکور بهصورت درصدی از 0 تا 100 درصد بیان میشود. تمرکز این نمرهگذاری روی اقدامات غیراصولی سئو سایت است. اسپم اسکور 27 فاکتور مختلف را بررسی میکند و نهایتا نمرهای به سایت میدهد. برای سئوی سایتتان این امتیاز دارای اهمیت است، و بهتر است روی فاکتورهایی که نمرهاش را از دست دادهاید کار کنید و سایت خود را بهینه کنید.
راهنمای امتیاز اسپم اسکور:
- ۱-۳۰% (Low )
- ۳۱-۶۰% (Medium)
- ۶۱-۱۰۰% (High)
برای اینکه در راهنمای خرید رپورتاژمان به بیراهه نرویم به اصل موضوع برمیگردیم. اگر معیارتان برای انتخاب رسانه انتشار رپورتاژ، امتیاز اسپم اسکور است، آن را کنار بگذارید. بازهم برای روشن شدن موضوع یک مثال میآورم:
با مشاهده عدد اسپم اسکور که به رنگ قرمز مشخص شده، شما چه تصمیمی میگیرید؟
سایت تابناک از مراجع مهم انتشار رپورتاژ محسوب میشود. ورودیهای این سایت در 3 ماه اخیر بهصورت میانگین 8.5M بوده است، بااینحال اگر ملاک انتخابیمان امتیاز اسپم اسکور باشد، علیالقاعده باید تابناک را از رسانههایمان حذف کنیم و این یعنی تصمیم اشتباه!
بررسی ورودی ارگانیک رسانه
در بخش قبلی، زمانی که از سایت تابناک سخن به میان آمد در مورد میانگین بازدید این سایت بهصورت مختصر صحبت کردم؛ حالا میخواهم این موضوع را بیشتر توضیح دهم. در سئو سایت تمام تلاش ما افزایش ورودی ارگانیک به سایت - بهویژه صفحات مهممان که تحت عنوان لندینگ میشناسیم - است.
اعتبار ورودیهای ارگانیک بهقدری بالا هست که در راهنمای خرید رپورتاژمان هم اعتبار ویژهای به آن ببخشیم. مختصر و مفید در انتخاب رسانه جهت انتشار رپورتاژ به ورودیهای سایت توجه کنید.
میانگین بازدید ماهیانه و درصد ورودیهای ارگانیک از آن دسته دادههایی هستند که اگر به دست یک سئوکار حرفهای بیفتد، خاک را کیمیا میکند. حالا ممکن است بپرسید چطور به این دست اطلاعات دسترسی پیدا کنیم؛ بگذارید جادوی این کیمیا را با معرفی یک سایت جذاب به شما یاد بدهم؛ www.similarweb.com.
سیمیلار وب عصای دست متخصصان سئویی است که راه به آف پیج بازکردهاند. این ابزار تحلیلی دادههای ارزشمندی در اختیار شما میگذارد که تصمیمگیری برای انتخاب رسانه را به خوردن یک لیوان آب گوارا تبدیل کرده است.
سیمیلار وب چه دادههایی را در اختیار شما میگذارد؟
پیش از پرداختن به دادههایی که سیمیلار وب در اختیار ما میگذارد، این توضیح را اضافه کنم که شما هم بهصورت مستقیم از طریق وبسایت و هم بهصورت غیرمستقیم از طریق اکستنشن میتوانید از خدمات similarweb استفاده کنید.
برای استفاده از اطلاعات سیمیلار وب تنها لازم است آدرس سایت مورد نظرتان را به آن بدهید تا ظرف چند ثانیه دادههای زیر در اختیار شما قرار بگیرید:
Global Rank: که نشانگر رتبهی جهانی سایت است. برای انتشار رپورتاژ لازم نیست به این عدد توجهی داشته باشید.
Country Rank: این معیار،رتبهی سایت را در ایران نشان میدهد. بگذارید برای انتخاب رسانه جهت انتشار رپورتاژ از این فاکتور هم بگذریم.
Total Visits: بازدید کلی سایت بر مبنای ماه گذشته. این فاکتور برای انتخاب رپورتاژ مهم است، هرچقدر بازدید از سایت بیشتر باشد، برای شما هم بهتر است.
Bounce Rate: نرخ پرش هم مانند تعداد کلی بازدیدکنندههای سایت، باید مهم تلقی شود. هرچقدر این عدد کمتر باشد، نشان از بالا بودن کیفیت و اعتبار سایت دارد.
در کنار نرخ پرش، فاکتور دیگری هم به چشم میخورد؛ Avg Visit Duration این فاکتور میانگین زمان بازدید هر کاربر از سایت را نشان میدهد. هرچقدر این مدت بیشتر باشد، شانس اینکه شما سایت موردنظر را برای انتشار رپورتاژ در نظر بگیرید، بیشتر میشود.
اطلاعات سیمیلار وب در مورد میزان ورودیهای سایت آمازون
در بخش Marketing Channels Overview هم اطلاعات جالبی در اختیار شما قرار میگیرید:
- Direct
- Search
- Referrals
- Social
- Display Ads
مواردی که در بالا ذکر کردم، درگاههای ورودی کاربر به سایت هستند. برای انتشار رپورتاژ پیشنهاد میکنم به عددی که در مقابل جستجو (Search) نقش میبندد، توجه کنید. این عدد که بهصورت درصد نوشته میشود، ورودیهای ارگانیک سایت هدف را نشان میدهد. هرچقدر بخت سایت برای ورودی مستقیم از موتورهای جستجوی بیشتر باشد، خیال شما هم از بابت انتشار رپورتاژ در آن سایت آسودهتر است.
سیمیلار وب بهعنوان ابزار تحلیلی اطلاعات ارزشمند دیگری هم در اختیار شما میگذارد اما ازآنجاکه قصد ما از نوشتن این مقاله، تهیه راهنمای خرید رپورتاژ است، از این ابزار تحلیل جذاب گذر میکنیم و جستجوی بیشتر دربارهی آن را به عهدهی خودتان میگذاریم.
بررسی وضعیت ایندکس رپورتاژها در سایت انتشاردهندهی رپورتاژ
تصور کنید با پرداخت هزینهای زیاد و تلاشی تخصصی، رپورتاژی را در سایتی منتشر کردهاید با این امید که ورودیهای ارگانیک و غیر ارگانیک سایتتان را افزایش دهید اما از بد روزگار رپورتاژهای رسانهی انتخابیتان ایندکس نمیشود. این تصور دلهرهآور شبیه به این است که شما به گالری نقاشیای بروید و تاریکی سعی کنید از دیدن آثار هنری لذت ببرید!
اینکه رپورتاژهای سایت هدف ایندکس شوند یا خیر ارزش حیاتی برای ما دارد بنابراین بهتر از قبل از انتشار مقاله، راهنمای خرید رپورتاژ ما را به یاد بیاورید و وضعیت ایندکس سایت هدف را چک کنید.
برای اینکه ببینید رپورتاژهای سایت موردنظر ایندکس میشوند، تنها کافی در سایت بگردید و چند نمونهی تصادفی رپورتاژ را در گوگل به شیوه زیر جستجوی کنید.
برای بررسی ایندکس شدن رپورتاژ از یک فرمول ساده استفاده کردم:
site: آدرس رپورتاژ منتشر شده (URL)
فرمول بالا را در موتور جستجوی گوگل سرچ کردم و همانطور که میبینید، رپورتاژ ایندکس شده و در نتیجهی جستجوی نمایش داده میشود.
فرآیند ایندکس ممکن است کمی زمانبر به نظر برسد، بنابراین یک توصیه دیگر برای شما داریم. میتوانید سری به Robots.TXT سایت بزنید یا در پیج سورس رپورتاژها تگهای Noindex یا کنونیکال را بررسی کنید. بررسی کنید آیا سایت منتشر کنندهی رپورتاژ در دستهبندیهای خود محدودیتهایی برای رپورتاژها اعمال کرده است یا خیر.
بررسی فرمی و محتوایی سایت و رپورتاژهای منتشر شده
یکی از نکات مهم که در راهنمای خرید رپورتاژ باید در نظر بگیریم ویژگیهای فرمی و محتوایی رپورتاژهای منتشر شده در رسانه است. بررسی ما در این بخش به 4 قسمت مهم تقسیم میشود:
- موضوع اصلی رسانه چیست و چه قرابتی با سایت شما دارد؟
اغلب برای انتشار سراغ سایتهای خبری میرویم، بهصورت معمول اگر این رسانهها واجد ویژگیهایی باشند که در بخش قبل برشمردیم خرید رپورتاژ از آنها روش خوبی برای دیده شدن است. با این وجود ما همواره به فکر بهینهسازی بیشتر هستیم. برای رسیدن به این مقصود هرچه بیشتر تلاش کنیم که رپورتاژمان را در سایتهایی که قرابت موضوعی بیشتری با سایت ما دارند، بهتر است.
- کیفیت و ساختار محتوای رسانه چگونه است؟
وقت صرف کنید و در رسانهی موردنظر گردش کنید. محتواهای منتشر شده را از منظرهای مختلف بررسی کنید. به موضوعات، ساختار محتوا، رعایت اصول سئویی مانند تایتل، دیسکریپشنها، Alt تصاویر، دستهبندیهای موضوعی سایت و مواردی ازایندست توجه کنید. اگر سایت توقعتان را برآورده کرد، به فال نیک بگیرید. البته قرار نیست برای این بخش سختگیری زیادی به خرج دهید.
- نحوهی نمایش رپورتاژها در سایت به چه صورت است؟
میرسیم به گل سرسبد این بحث؛ قبل از انتشار رپورتاژ حتما سایر رپورتاژهای منتشر شده در رسانه را بررسی کنید. ببینید رپورتاژها به چه صورت نمایش داده میشوند. در بررسی این فاکتور به عنصر خوانایی توجه زیادی نشان دهید.
اغلب سایتهای منتشر کنندهی رپورتاژ انکر تکستها را با بولد کردن، رنگی کردن یا سایر المانهای دیداری برجسته میکنند. این روش اهمیت انکرها را هم برای رباتهای خزنده و هم برای کاربران برجسته میکند.
به اسلاگ URL هم توجه کنید. اگر کلمات کلیدی رپورتاژها در اسلاگ درج شده باشد، یک امتیاز مثبت برای انتخاب آن لحاظ کنید. البته این موضوع جزء فاکتورهای حیاتی انتشار رپورتاژ نیست، اما اگر اسلاگ و محتوا همسو باشند، شانس بیشتری برای دیده شدن به دست میدهد.
- چه سایتهای دیگری و با چه کیفیتی در این رسانه، رپورتاژ منتشر کردهاند؟
خب، یکی از راههای انتخاب رسانه برای انتشار رپورتاژ، بررسی سایر سایتهایی است که به رسانه اعتماد کردهاند. این فاکتور شاید فرعی به نظر برسد اما هرچقدر مشتریهای یک رسانهای حرفهای تر باشند، اعتبار سایت هم بالاتر میرود.
از دیگر مواردی که باید بررسی کنید، رپورتاژهای منتشر شده با موضوعاتی مشابه با موضوع شماست. اگر سایت ناشر قبلا هم در حوزهی کسبوکاری شما رپورتاژ منتشر کرده باشد، یک امتیاز مثبت برایش در نظر بگیرید.
در این میان میتوانید به تعداد رپورتاژهایی که یک رسانه منتشر میکند نیز توجه کنید. زمانی برای انتشار رپورتاژ یک سایت را مناسب ارزیابی کردم، در حدود یک ماه بعد که مجدد به رسانهی موردنظر سر زدم از دیدن حجم بالای رپورتاژهای منتشر در آن شگفتزده شدم و قاعدتا آن رسانه را از فهرست سایتهای مورد نظرم حذف کردم.
نکات خرید رپورتاژ کمهزینه
انتشار رپورتاژ هزینهبر است. شاید بتوان ادعا کرد بودجهبندی یکی از چالشبرانگیزترین بخشهای انتشار رپورتاژ و تدوین استراتژی سئو آف پیج هر سایتی است. زمانی که به هر دلیل مجبور میشویم بودجهمان را کم کنیم نباید فرصت برای بهینهسازی بیشتر را از دست بدهیم.
آیا با خرید رپورتاژ کمهزینه، فرصتهای بهتر دیدهشدن را از دست میدهیم؟
جواب این سوال با اندکی اغماض خیر است. فرقی ندارد که شما در چه رسانهای تصمیم به انتشار رپورتاژ دارید، باید از همان ابتدا حرفهای باشید. در اولین قدم باید متن رپورتاژ شما بهصورت حرفهای نوشته شود. به کمیت و کیفیت رپورتاژ اهمیت بدهید و مقالهای بنویسید که بیشترین ارزش را در اختیار مخاطبتان قرار میدهد.
در انتخاب انکر تکستها دقیق باشید، بهترین گزینهی ممکن را انتخاب کنید و لینکسازی اصولی را موردتوجه قرار دهید.
در آخر برای انتخاب سایت ناشر، فاکتورهایی که تا اینجا برشمریدم را موردنظر قرار بدهید و مناسبترین گزینه که با بودجهتان همخوانی دارد را انتخاب کنید.
جدول اکسل انتخاب رسانه
از ابتدای مقاله تا به اینجا در مورد فاکتورهای مختلف جهت انتخاب بهترین رسانه برای انتشار رپورتاژ صحبت کردم. حالا میخواهم پای تجربهی شخصیام را به میان بکشم. زمانی که قرار است برای انتشار رپورتاژ اقدام کنید، با تعداد زیادی سایت که واجد ویژگیهای مورد نظرتان هستند، روبرو میشوید. نگهداری ذهنی اطلاعاتی مانند بودجه مورد نظر، ورودی ارگانیک سایت، ارتباط موضوعی و... ممکن است برایتان سخت باشد!
راه حل من برای مقایسهی رسانههای مختلف تنظیم یک در جدول در اکسل است. این جدول به من کمک میکند در حین بررسی سایتهای مختلف فاکتورهای مورد نظرم را ثبت کنم و در آخر با کمک اطلاعات مدون شده، تصمیم به انتخاب بگیرم. حالا میخوام این جدول را با شما به اشتراک بگذارم. با کلیک بر روی لینک زیر میتوانید این جدول را دانلود کنید.
اکسل راهنمای انتخاب رسانه جهت انتشار رپورتاژ
فاکتورهای مهم برای انتخاب رپورتاژ در این جدول دستهبندی شدهاند.
در اکسل راهنمای رسانه، چند مثال ساده برای انتخاب رپورتاژ را آوردهام تا راحتتر بررسیهای لازم را انجام دهید. به شما توصیه میکنم در زمان انتخاب رسانه جهت انتشار رپورتاژ و حین بررسی سایتهای مختلف، این جدول را تکمیل کنید و در نهایت تنها با یک بررسی مختصر رسانهی مورد نظرتان را انتخاب کنید.
سخن پایانی
انتشار رپورتاژ مثنوی هفتاد من است و قطعا در جستار کوتاه نتوانستم به همهی زوایای انتشار رپورتاژ بپردازم. آنچه که در این مقاله مطالعه کردید، تجربه و چالشهای روزانهی شخصی بود؛ خوشحال میشم شما هم در بخش نظرات، تجربهتان در زمینهی خرید رپورتاژ آگهی را با ما به اشتراک بگذارید.
مقالات آموزشی سئو خارجی را به ترتیب زیر بخوانید:
- سئو خارجی
- بک لینک چیست
- لینک سازی داخلی
- 41 ترفند لینک سازی داخلی
- انواع اسکیما های کاربردی
- بررسی بک لینک رقبا
- لینک سازی PBN
- مزرعه لینک چیست
- لینکهای خروجی از سایت
- راهنمای رپورتاژ آگهی و تاثیر آن در سئو
ترتیب مقالات بالا برای تمرکز بیشتر بر روی آموزش و یادگیری مسائل مربوط به سئو است و با دنبال کردن مرتب آن می توانید به یک کارشناس ماهر تبدیل شوید.

سحر کارشناس سئوی منتوریکس است و دانش چشمگیری در پیادهسازی محتوای سئویی دارد. دقت و ظرافت کار سحر یکی از بارزترین ویژگیهایش محسوب میشود و تا رسیدن به هدف دست بردار نخواهد بود.
انتشار مطالب فوق تنها با ذکر مرجع به همراه لینک وبسایت منتوریکس مجاز میباشد.
لطفا به حقوق هم احترام بگذاریم.